sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Wait for it...

Hehheh, kerrottakoon, että kirjoitin viime tekstin kiireessä, jonka takia se jäi oikolukematta, aika kamalaa katseltavaa näin jälkikäteen :D
Silloin olin tosiaan lähdössä ulos, ja päästin jälleen Alter Egoni valloilleen. Tietty piti vielä kerran käydä painamassa sitä kokkipoikaa, mut nyt se on tosiaan loppu, end, caput. Slut?
Koska on uusi vuosi, voi mielestäni aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä, eikö? Lupasin rakastaa itseäni enemmän tänä vuonna, se oli tavallaan symbioosilupaus, koska pakotin huono itsetuntoisen kämppikseni samaan. Jos tuota alkaisi pilkkoa (koska ei norsuakaan kokonaisena syödä), olisi yksi osa varmaankin nuo miehet... Ajattelin aloittaa sen luvun tänä vuonna sekaantumalla vain pahaa-aavistamattomiin turisteihin, henksun kanssa kun panee, niin se on sitten enemmän kaikkien muiden asia, eivätpä toisaalta arvaa, että kirjoittelen näitä ihan kaiken kansan luettavaksi..hehheh.. Musta on väärin, että tunturin kodikkaimmassa pubissa on niin täydellinen mies baarimikkona, siis ulkoisesti ja jutuiltaan ja huumorintajultaan ja ihan kaikeltaan, ja sitten sillä perkeleellä on kotona vastasyntynyt lapsi ja avovaimo -.- Ja siis se olisi täydellinen. Mutta en edes leikilläni ala sinne suuntaan säihkyttelemään.
En halua poikaysävää, koska olen päättänyt lähteä maailman toiselle puolen syksyllä, ja määräaikaiset parisuhteet on osaltani jo pelattu. Miksen voisi siirtää yhtä parhaimmista fuckbuddeistani tänne? Täällä kun ei moinen kuvio tunnu onnistuvan, ei sitten millään.
Rakkaudesta itseeni aion myös mennä kahvakuulatunille huomenna, veikkailisin, ettei ole tiistaina enää rakkauden hiventäkään ilmassa.
Olen ollut Tapsan päivästä asti selvinpäin, joten suurilta skandaaleilta on tässä (öö puolentoista viikon??) aikana vältytty. Ensi viikonloppuna kuitenkin aioin olla erittäin vahvasti menossa, koska *tättätätätätätäräää* mulla on vapaa viikonloppu!! Ja jos joku sen koittaa polttaa, niin palaa multa käpy, eikä yhtään vapaapäivää. Tuota nyt kuitenkin odotellessa, taidan kyhätä Sinulle vuoden ensimmäisen gallerian...


Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti